OM OS

BLUETAG har et stort know how indenfor outsourcing, komponenter og kvalitet. Indgangen til et samarbejde bygger på grundig og professionel dialog med kunden. Vi kender alle faldgruberne og ved hvad der kræves for at undgå dyre fejl.

Konceptet er enkelt. Vi udvikler og fremstiller færdige produkter i samarbejde med vores kunder. Vi udfører on-site kvalitetskontrol, arrangerer emballage og eventuel mærkning, sørger for lagerfunktion og logistik- løsninger til den ønskede destination.

Vi har 12 års erfaring med udvikling og fremstillings-processer indenfor produkter af stål, støbejern, aluminium, plast og tekstil. Vi har konstant fokus på kvalitet, produktionstid, kostpriser, og logistik. Alt sammen i tæt samarbejde med vore leverandører.

Vi lægger sjæl og ære i at kunne overraske vores kunder positivt med lave priser, forslag til optimering af et produkt, unik kvalitet og høj leveringssikkerhed.

Gennem virksomhedens stifter Kim Schacht, der har boet sammenlagt 5 år i Kina, drager vi store fordele af det netværk han har opbygget derude.

Vi har tætte og loyale fabrikker og samarbejdspartnere til fremstilling af vores produkter, så vi er sikre på, at det vores kunder ønsker, også er det de får.

Selvom vi arbejder med en bred vifte af produkter og fremstillingsmetoder, ligger ejerskabet af fabrikkerne på et begrænset antal ejere. Ejerne er alle nogle vi har samarbejdet med gennem minimum 10 år, og derfor har vi, udover det professionelle samarbejde, også et tæt personligt forhold til dem. I Kina er tillid og respekt for hinanden altafgørende for om en forretning bliver en succes